materijali

Da sami vežbate srpski jezik

materijali

Prilagođeno uzrastu od 4 do 8 godina

Uz ovaj paket od preko 600 strana materijala za samostalno bogaćenje srpskog rečnika i vežbanje gramatike koji sadrži jezičke i Montesori kartice kao i radne sveske za štampanje, dete će kroz zabavu, igre memorije, crtanje, bojenje i slične radnje sa lakoćom praviti sigurne početne korake na srpskom jeziku. 

Dete će se radovati, jer ovo će biti nova igra za njega kojoj će se rado vraćati, a i ti ćeš biti zadovoljna jer si pronašla novu zabavnu i korisnu aktivnost za svoje dete. A moći ćeš i da se posvetiš svom detetu upućujući ga kako da lakše prelazi nivoe u novootkrivenoj igri.

Kako sve ovo izgleda?

Pogledaj mali deo materijala kako bi znala šta te sve očekuje!

komplet za tvoje dete

Šta sve sadrži ovaj jedinstveni set materijala?

Budi sigurna da će ti korišćenje biti lako jer uz materijal dobijaš i Priručnik za Montesori kartice, koji sadrži detaljna uputstva, predloge igara i konkretne ideje i inspiracije kako biste iskoristili pun potencijal proverenog Montesori učenja.

Trodelne kartice

Kartice sam kao sertifikovani Montesori edukator kreirala po ugledu na Montesori kartice koje će deci olakšti da nauče na lak i jednostavan način kroz igru više od 200 novih pojmova. Kartice su napravljene i na latinici i na ćirilici tako da će dete kroz manipulaciju i igru vrlo lako usvojiti slova i biti spremno za čitanje na ranom uzrastu, naravno svojim tempom.

Jezičke kartice

Materijal koji mi je pomogao da na jednostavan način približim deci gramatiku srpskog jezika kako bi je usvajali kroz igru i zabavu. Deca će kroz ove kartice da nauče oba pisma, razne grupe pojmova kao što su voće, povrće, životinje, zanimanja ljudi, rečenične konstrukcije i gramatička pravila navedenih oblasti.

Radne sveske

Materiajli sa govornim vežbama, vežbama za prepričavanje teksta, pričanje po slikama i vežbanje gramatike koje će pomoći deci da se pravilno izražavaju i konstruišu rečenice.

Zagonetke, poslovice i narodne priče

Naš pristup kombinuje zabavu, učenje i dečija interesovanja, a zagonetke, poslovice i narodne priče tradicionalni su i efikasni načini koji će zaintrigirati dete i istovremeno mu pružiti mogućnost da uživa dok stiče saznanja iz oblasti tradicije. Zato su sastavni deo materijala uz koje će mališani uživati.

Sav materijal se prodaje u elektronskom PDF formatu i može odmah biti u tvom Inboksu!

Cena celokupnog materijala iznosi 50 EUR i šaljem ti odmah po uplati.

600+ strana materijala 

50 EUR/ celokupan meterijal

SRPSKI NA KLIK

Materijale za samostalno vežbanje poruči ovde, a ja ti po izvršenoj uplati šaljem sve u elektronskom PDF formatu na mejl: